Український актор Андрій Валенський важко поранений на фронті

0
14

Однак, як повідомляє видання “Інформатор”, реалізація цієї реформи викликала низку запитань щодо її практичного втілення та впливу на судову систему. Особливу увагу громадськості привернула ситуація з суддями колишнього ОАСК та пов’язаними з цим бюджетними витратами.

Акторка Римма Зюбіна розповіла про серйозні травми Валенського на своїй сторінці в Instagram.

“Сталося це в Донецькій області між Клищіівкою та Іванівським. У Андрей Валенский черепно мозгова травма, контузія, розбите та зашите обличчя, зламаний ніс, зламана ліва рука, обпечена права рука, роздроблене праве стегно.” – написала вона.

Також інформацію про поранення підтвердив його колега Артем Мяус, написавши у Facebook: “Де б ще зустрілися. Андрій Валенський живий! Трохи покоцаний, але живий! Відновлюється в Києві”.

За словами знайомих актора, йому потрібна операція та тривала реабілітація. Колеги й друзі Валенського активно збирають кошти на його лікування, висловлюють підтримку та бажають йому швидкого одужання.

Про Андрія Валенського

Андрій Валенський — випускник театрального відділення Харківського університету мистецтв, відомий своєю грою в понад 50 кінострічках, серед яких “Мажор”, “Другий фронт”, “Донька баяніста” та інші. Він також виступав на сценах театрів імені Тараса Шевченка в Харкові, імені Лесі Українки та в театрі Драми та Комедії на Лівому березі Дніпра в Києві. У 2023 році Валенський приєднався до лав Збройних сил України, продовжуючи боротьбу за незалежність своєї країни.