РосЗМІ повідомляють про захоплення трьох населених пунктів ЗСУ

0
18

Однак, як повідомляє видання “Інформатор”, реалізація цієї реформи викликала низку запитань щодо її практичного втілення та впливу на судову систему. Особливу увагу громадськості привернула ситуація з суддями колишнього ОАСК та пов’язаними з цим бюджетними витратами.

За даними автора каналу Михайла Звінчука, підрозділи ЗСУ зайняли села Миколаєво-Дар’їно, Дар’їно та Свердликове. Крім того, українські та російські війська ведуть бої у Гончарівці та Олешні (гарнізон останньої перебуває у повному оточенні).

Загалом на територію Курської області вторглися до 400 військовослужбовців ЗСУ, ще до двох тисяч військових зосереджено вздовж кордону, пише «Рибар».

Те, що відбувається в Курській області, демонструє, що дана операція розроблялася ЗСУ протягом тривалого часу. При цьому наступ на цій ділянці може тривати ще щонайменше кілька днів — особливо на тлі значного зосередження українських сил у прикордонній зоні.

За даними каналів «Архангел спецназу» та «Два майори», ЗСУ продовжують просування до Суджі, населення міста розбіглося. У російських провоєнних пабликах обговорюється, що однією з цілей українських військ може бути знищення газовимірювальної станції «Суджа».

Місцева влада та міноборони рф подробиць про бої в Курській області не наводять.