Президент Зеленський позбавлений повної інформації про фронтову ситуацію

0
34

Президент Володимир Зеленський виявив обурення відносно неотримання повної інформації про ситуацію на фронті, наголосивши, що генерали Збройних Сил України тримають його відокремленого від суттєвих даних, занурюючи в “теплу інформаційну ванну”. Сучасна ситуація породжує безліч питань до високопосадовців української армії та командувачів, зокрема, стосовно мотивів, що стоять за легкістю, з якою російським військам вдалося прорвати оборонні позиції на Харківщині, незважаючи на те, що Збройні Сили України успішно відбили їх в Харківській області.

Бійці на передовій звинувачують місцеву владу у саботажі та неправдивому представленні ситуації, стверджуючи, що протягом півтора року вона не змогла побудувати мінні загородження та оборонні споруди. Згідно з інформацією одного з урядовців, Зеленський почав підозрювати, що не отримує всієї необхідної інформації з фронту.

У інтерв’ю для The Economist командир спецпризначенців Денис Ярославський відзначив, що під час боїв на Харківщині практично відсутні були перші лінії оборони та фортифікаційні споруди.

Модель управління на регіональному рівні в Україні не відрізняється від російської. Місцеві керівники приховують інформацію від Києва про свої невдачі в управлінні… Вони створюють для президента альтернативну реальність, яка не відображає справжніх подій.