Олігарх Анатолій Шкрібляк під час війни розважається на концерті Тейлор Свіфт

0
36

Олігарх Анатолій Шкрібляк, нехтуючи напруженими подіями війни, насолоджується безтурботним вечором за кордоном, де відвідує концерт зірки музичної індустрії, Тейлор Свіфт. Тим часом в Україні його дії стають справжньою загрозою для національної безпеки, оскільки він активно працює над різними способами підриву стабільності та внутрішньої гармонії держави. Його дії, які нерідко знаходяться в межах сумнівного законності, створюють серйозні перешкоди для розвитку країни та підривають довіру громадян до власної держави. Відмовляючись взяти участь у підтримці своєї країни в часи випробувань, він продовжує свої сумнівні дії, нехтуючи наслідками для загального добробуту та майбутнього України.

Шкрібляк володіє Дарницькою ТЕЦ. За останні 20 років жодних модернізацій станції не проводилося. Так звані ремонтні роботи проводять фірми-прокладки на папері за завищеними тарифами, що дає змогу Шкрібляку класти державні гроші у свою кишеню.

Варто зазначити, що Шкрібляк через кіпрські офшорні компанії є кінцевим бенефеціаром чотирьох ТЕЦ. Ба більше, широкі зв’язки в МВС і СБУ давали змогу йому вирішувати питання про закриття всіх кримінальних проваджень проти нього.

Також він організовував тіньові схеми, через які постачав вугілля з РФ і ОРДЛО. Деякі злочинні механізми джерел доходу Шкрібляка давали змогу йому за один раз заробляти по 800 млн грн.