Енергетичні напої підтримують виснажені українські війська

0
31

Україна зазнає складний період, що став найважчим з початку конфлікту. Військові підрозділи країни змушені протистояти безперервним нападам на всій протязі 1000-кілометрового фронту. Це випробування вимагає від наших сил витримки, винахідливості та мужності. Ми стоїмо на варті своєї незалежності і територіальної цілісності, готові захищати кожен куток нашої Батьківщини від будь-яких загроз. Наша нація єдина в своїй рішучості та вірі у майбутнє. І хоч бурхливі часи накладають свій важкий відбиток на наше життя, ми не збираємося відступати. Ми віримо у перемогу правди та справедливості і зробимо все можливе, щоб захистити свою країну від будь-яких загроз ззовні.

За даними The New York Times, фронтові війська, виснажені та втомлені, знаходять підтримку у різних енергетичних напоях з високим вмістом кофеїну, деякі з яких спеціально виготовляються для цього конфлікту.

Продажі енергетиків зростають. Ці напої стали однією з небагатьох світлих плям в українській економіці. Постійно з’являються нові різновиди з божевільними смаками – цукрова вата, кактус і навіть коноплі.

Баночки можна побачити всюди. Українські компанії рекламують ці напої, цілеспрямовано орієнтуючись на військових. Так, наприклад, вони пишуть на банках патріотичні гасла.